Yhdistys on tehnyt viime kuukausien aikana kuntayhtymälle muutamia vireillepanoja. Aina tulee uutta asiaa ja kysyttävää. Laajakaista on ollut tarpeen myös pyyntöjen toistamiseen, kun vastausta ei kuulunut. Lopulta kuntayhtymä näyttäisi laittaneen 30.3.2010 kirjeellään pisteen vuoropuhelulle. Ja vielä vuoropuheluun halukkaimman vaihekaavan osallisen kanssa!

PDF

Ennätykseksi ehti yhdistyksen noin 10 kuuroille korville kaikunutta kyselyä yhdestä ja samasta asiasta viimeisten 10 kuukauden aikana. Yhdistys on halunnut saada varmuuden Sito Oy:n vaikutusten arviointityön ohjanneen työryhmän luonteesta. Eli onko se virallinen vai vain kahvittelukerho. Sen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä on hankala esittää mielipidettä, kun ei kuntayhtymä kerro ja työryhmä on puhumaton. Luulisi kysymykseen olevan helppo vastata, yksi ähkäisy ja valmista olisi. Kajaanissa ei vaan meinata saada vastausta puristettua. Aiheesta on jo aiemmin monta juttua, muun muassa 25.3.2010 ”Ryhmä rämä” ja 19.10.2009 ”Piiri pieni pyörii”. Siitä ei yli päästä, että yhdistys tarvitsee sen tiedon.

Päivitetty 4.5.2010
Kuntayhtymällä on läjäpäin muitakin tärkeitä kysymyksiä vastaamatta ja asiakirjoja antamatta. Yhteensä viitisenkymmentä niistä on kerätty uuteen 3.5.2010 pyyntöön, jotta niihin olisi kätevää vastata. Vuoropuhelun on jatkuttava tavalla tai toisella.

PDF

Aiheesta aiemmin:

25.3.2010 Ryhmä rämä

19.10.2009 Piiri pieni pyörii