Highway Vesantalon lavalla

Kuhmolainen rokkibändi Highway antoi parastaan 16.7. 2022 Vesantalolla ja pani päälle päätteeksi hynttyynsä pysyvästi kasaan. Yhtyeen 46-vuotinen ura päättyi tunteikkaasti siellä, missä se aikoinaan alkoi. Lavalla esiintyivät Veikko Klemetti (kitara ja laulu), Antti Mäkinen (rummut ja laulu), Pekka Tähkävuori (kitara), Kari Kuivamäki (kosketinsoittimet, kitara ja laulu) ja Markku Tuominen (basso).

Yllätysesiintyjäksi hyppäsi lavalle Litku Klemetti vetäisemään Highwayn hitin Ei kantsi jäädä Kuhmoon.

Lämmittelystä vastasi vauhdikkaasti helsinkiläinen Northeast Gale. Siinä olivat mukana Masa Rechardt (kitara ja laulu), Michael Vasiza (rummut) ja tässäkin Markku Tuominen (basso). Highwaylaisten lisäksi kuhmolaiskytkös on Masalla, jonka isosetä oli Kuhmon kirkkoherra Emil Rechardt!

Shown äänentoistosta ja valoista vastasivat Kari Pulkkinen ja Mikko Pulkkinen.

Northeast Gale
Highway

Yleisöä oli tungokseen asti, mutta kyllä kannatti. Highway oli monelle syy saapua Vesantalolle muistelemaan menneitä ja tapaamaan vanhoja tuttuja. Moni oli myös varmasti ensimmäistä ja viimeistä kertaa kokemassa Highway -tunnelmaa. Siitä on jokunen vuosikymmen, kun Vesantalolla on nähty samaa väenpaljoutta. Autoja vyöryi paikalle illan mittaan luokkaa 150 kappaletta. Laitetaan siihen päälle A. Kyllösen bussi Kuhmosta, kevyemmät kulkuvälineet ja kävellen tulleet, niin on aika turvallista arvioida, että ainakin 400 Highwayn ystävää oli koolla. Tunnelma ja meno olivat sen mukaisia tässä vuosituhannen tapahtumassa.

Katso lisää täältä:

Videot (lähettänyt Markku Tuominen)
Northeast Gale “Blue Night”
Highway “Ei kantsi jäädä Kuhmoon” ja ”Iivantiiiraan”
Northeast Gale ”Wait for a while”

Valokuvia (kyläyhdistys)