Ylä-Vieksin kesäpäivää vietetään sunnuntaina 20.7.2014. Kaikki läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita osallistumaan! Jokaiselle on jotain. Katso ohjelma oheisesta julisteesta.

Päivän vietto aloitetaan kirpputorilla Koskenmäen koulun kentällä klo 12. Tule mukaan myymään ja ostamaan! Pöytiä on rajoitetusti, joten tuo mielellään oma mukanasi. Tilaa on myös peräkärrykirppaajille. Kaupanteon ja jutustelun lomassa tankkaat grillimakkaraa ja pannukahvia.

Iltapäivän lähestyessä neljää on aika suunnata runsaan kilometrin päähän Vesantalolle, Hyrynsalmentie 1520, jossa ohjelma jatkuu tasan 16:00.

Vesantaloa kunnostetaan Suomen kotiseutuliiton avustuksella ja monen muun osallistujan pienemmällä rahoituksella kylätaloksi.Työ on edennyt sen verran pitkälle, että tiloissa voidaan jo kokoontua, osin väliaikaisjärjestelyin ja itse kukin ymmärtäen ja joustaen. Varsinaiset avajaiset jäävät vielä tuota tuonnemmaksi.

Huutokaupassa pääset hienojen ja tarpeellisten tavaroiden omistajaksi. Tarvitsee vain mykistää kilpailijat paremmalla huudolla. Saatavilla ovat muun muassa seuraavat tavarat:

Huonekaluja

Buster-vene ja nuottavene

Valmet 359D -traktori

Lasikuituveneitä