Kolmisenkymmentä harrastajaa ehti muutaman vuorokauden varoitusajalla järjestettyyn avoimen puutarhaportin päivään Hiidentauksentielle Korpijärven rantaan. Ajankohta oli lähes kaksi viikkoa edelliskesäistä pionipäivää aikaisempi, mutta silti oli hilkulla, etteivät pionit ehtineet entisiksi. Kasvun edistyminen oli niin vauhdikasta ja kun seuraavana yönä tuli vielä kaivattua vettä, sai komposti koreaa sulateltavaa.

Puutarhapäivä | Vieksi 2013

Puutarhapäivä | Vieksi 2013

Marjukka Piirainen (vanhat perennat ja hedelmäpuut) ja Timo Niskanen (puuvartiset) kuulostelivat olisiko vieraiden puutarhoissa Wiexi Vie -hankkeen kasviselvityksen kannalta kiinnostavaa. Vinkkejä tuli ja on tarkistettavana.

Puutarhapäivä | Vieksi 2013

Puutarhapäivä | Vieksi 2013

Puutarhapäivä | Vieksi 2013

Puutarhapäivä | Vieksi 2013

Puutarhapäivä | Vieksi 2013