Aurinkoinen hiihtokeli ja Heikki Pääkkösen taidolla höyläämä latu vetivät Siniselle polulle tuttuun tapaan väkeä, taas enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Särkkäjärven kodalla kävi päivän mittaan viitisenkymmentä ulkoilijaa juttua lyömässä, tankkaamassa makkaraa ja nauttimassa päälle pannukahvit munkilla. Jotkut kääntyivät puolimatkan krouvista takaisin lähtöpisteeseensä, mutta moni paineli yli kymmenkilometrisen ladun mennen tullen. Hiihtäjiä tuli kodalle molemmista suunnista, Liminsärkiltä ja Ahvenjärveltä, monet pääsiäisvieraita. Ensimmäiset ehtivät Heikin kaffeille ennen kymmentä ja peränpitäjät paistoivat makkaroitaan vasta puoli kahden maissa.

Heikki oli merkinnyt hurjimmat laskut kävelysuosituksilla, mutta kun keli ei ollut jäinen, harvempi taisi siteitään löysätä. Nautittiin vauhdin hurmasta.

Suuret kiitokset Heikille ladun ajosta, tulen pidosta, tarjoiluista ja muista hiihdon järjestelyistä.

sinisen_polun_hiihto_2012_4  IMG_2956_h640WP_000117_h640