Topi Mikkola Mahtavana Miehenä

Rosa Liksom: MIE OLEN NIIN MAHTAVA MIES, hauskimmat ja mahtavimmat miesmonologit

Topi Mikkola on näyttelijä-ohjaaja, joka on tullut tunnetuksi Rosa Liksomin tekstien esittäjänä jo vuodesta 1991 lähtien. Nyt Topi on koostanut Suomen Itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koosteen aikaisemmin esitetyistä miesmonologeista.

Topi on vuosien myötä vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa teatterikentässä Rosa Liksomin monologeillaan. Esitykset ovat hauskoja, viihdyttäviä ja ajankohtaisia, mutta eivät tyhjänpäiväisiä. Tarinasta toiseen miehet etsivät rakkautta, hellyyttä, onnea, ovat uhmakkaita ja ylpeitä sekä sinnikkäitä. Liksom nostaa esille perheellisten ja perheettömien miesten kohtaloita aivan yhteiskunnan äärilaidalta toiselle. Jokainen tarina tuntuu hyvin tutulta ja läheiseltä aivan kuin kyse olisi naapurin miehestä.

Topi on syntyjään Sodankylästä ja Rosa Ylitorniolta. Rosa on Topin 60 –vuotisjuhlaohjelmassa maininnut, että ”Topi on minun pohjoiseen sijoittamieni tekstien ainutlaatuinen tulkki. Hän on klassikko” Topi Mikkola toimi Kuhmon kaupungin kulttuurisihteerinä 40 vuotta, jäi kesällä 2016 eläkkeelle ja siirtyi vapaaksi taiteilijaksi.

Mahtava mies vierailee Ylä-Vieksillä Vesantalolla/Kylätalolla su 1. heinäkuuta klo 19.00. Esityksen kesto on 60 min. Liput 10 €. Tervetuloa!

Tutustu taiteilijasivuihin www.topimikkola.com