Kolmas Vesantalon kunnostuskausi on onnistuneesti takana. Suomen Kotiseutuliitto on tähän mennessä tukenut Vesantalon kunnostusta seurantalojen kunnostusohjelmassa kolmella 25 000 euron avustuksella, mikä on ollut ratkaisevaa hankkeen toteutumiseksi. Sen lisäksi ovat arvokasta tukea antaneet ELY-keskus ja Kuhmon kaupunki, kun tosi tolkut puucee ja grillikatos rakennettiin työllistävinä ympäristötöinä vuonna 2012. Kesällä 2013 vuorostaan Kuhmon kaupungin työllistävän kuntakokeilun kautta saatiin työvoimaa ulkomaalaukseen ja muihinkin töihin monen henkilökuukauden verran. Talkoita on tehty ja omaa rahaa laitettu mikä on voitu.

Kahvila

Kahvilan puoleinen pääty alkaa olla hyvällä mallilla, kuten kunnostusmuistiosta on luettavissa, mitä nyt keittiöön jäi rakentamista. Varustelu tulee sitten päälle. Päädyn lattiat osoittautuivat työläämmiksi kuin toivottiin. Ne menivät täytteitä lukuunottamatta kokonaan uusiksi ja hohtavat uutuuttaan laivastonharmaina.

Salissa ei uskota tulevan mitään vakavampaa vastaan, vain lähinnä pintaremonttia. Saunapäädyssä on taas hieman muutakin, mutta sen enimmät tekemiset ovat etukäteen tiedossa. Saunasta tehdään takkahuone.

Avajaisia on moni jo kysellyt. Malttia vielä tarvitaan.

Kahvila

Kahvilaan

Baari

Pääsisäänkäynti

Pääeteinen

Lippukojun-muistot