Hyvinvointia ja virkistystä oli vieksiläisille tarjolla Koskenmäen koululla torstaina 21. helmikuuta järjestetyssä Hyvinvointia palveluista -tapahtumassa. Iivantiiralainen parturi-kampaaja Irma Heikkinen (Irman Letti), vieksiläistaustainen hieroja, jalkahoitaja Henna Kyllönen ja käsien hoidoista vastannut Anja Pääkkönen Vuosangasta ottivat asiakkaita vastaan. Kävijöitä riitti pitkin päivää ja parturi-kampaajalla vielä ”virallisen” aikataulun jälkeenkin. Kylläpä hiukset asettuivat kohdilleen, lihakset vetristyivät ja kädet ja jalat pehmenivät. Omaa vuoroa odotellessa saattoi rauhassa vaihtaa kuulumisia muiden vuoroaan odottelevien kanssa.

Palveluntarjoajien esittäytyessä kuultiin, ettei palveluita tarvitse välttämättä lähteä hakemaan kauaksi asti. Hiustenkäsittelyt sekä hieronnat ja jalkahoidot onnistuvat myös omassa kodissa Irman ja Hennan tehdessä kotikäyntejä. Anja voi puolestaan tulla kotiin vetämään esimerkiksi naisporukan hemmottelutapahtumia, joissa on mahdollista kokeilla erilaisia kauneus- ja kosmetiikkatuotteita. Irman palveluita on säännöllisesti saatavilla myös Härmässä ja Vuosangassa, joissa niitä kannattaa käyttää hyödykseen. Vastaavaa päivää toivottiin uudestaan Koskenmäellekin.