Yhdistys on valinnut Wiexi Vie:n tehtäviin uusia henkilöitä. Useimmat ovat jo täydessä vauhdissa työssään:

Hankesihteeriksi tulee yhteiskuntatieteiden maisteri Mari Halonen, puhelin 044 301 2337. Kajaanilaislähtöisen Marin koulutustausta osuu kohdalleen tehtävään. Hän aloittaa 1.3.2011 suoraan ”suden suussa” osallistumalla hankkeen ohjausryhmän kokoukseen Kajaanissa. Juuri Marin tulet tapaamaan useimmin Wiexi Vie -toimipisteessä Koskenmäen kaupalla. Kynnys sinne olkoon kaikille matala.

Perinnetieto-osiossa kerää, tallentaa ja digitoi tietoa ammattitaidollaan toimittaja Ella Korhonen, Kuhmo. Ellalle on kertynyt hyvää kokemusta aiemmista vastaavista tehtävistä muun muassa Kuhmon Kotiseutuyhdistyksen palveluksessa. Ella tuntee vieksiläisenä ja yhdistyksen hallituksen jäsenenä alueen hyvin.

Palvelutarve-, hyvinvointi- ja terveysosion selvitysvaiheesta vastaa yhdistyksen puheenjohtaja Eeva Kyllönen, puh. 040 838 7419. Eevalla on taustallaan vankka aiheen tuntemus. Hän on toiminut muun muassa Kuhmon kaupungin perusturvalautakunnan puheenjohtajana.  Osiossa on katto korkealla. Mukana on monen muun ohella työllisyys- ja kaivovesiselvitystä.

Hankkeen arviointi- ja tulosten raportointitehtäviin on kutsuttu taloustieteen tohtori Esko Niskanen. TTT Niskanen on toiminut aiemmin muun muassa Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT) tutkimusjohtajana. Kehittyneiden markkinatalousmaiden yhteistyöjärjestön OECD:n (ks. suomeksi) tuoreessa tapahtumakalenterissa päivämäärän ”30-1 July” kohdalla noteerataan Kuhmo Nectar -konferenssi. Tämä alan johtavissa tutkimuskeskuksissa eri puolilla maailmaa vuosittain järjestettävä tapahtuma sai alkunsa puolen tusinaa vuotta sitten Vieksillä Niskasen ja parin muun tutkijan perustamana. Vieksiläislähtöinen Niskanen jatkaa konferenssisarjan johtotehtävissä.