Kainuun lehdistökerho vieraili Vieksillä 12.9.2012. Mukana olivat toimittaja Antero Komulainen Kuhmolaisesta, uutispäällikkö Seppo Turunen Kainuun Sanomista, toimittaja Pertti Granqvist Sotkamo-lehdestä, toimittaja Katja Oinonen YLE Kainuusta ja vielä aluetuottaja Jukka Keränen Alma Mediasta. Oli kuulema ensimmäinen kerhon tekemä yhdistys- ja hankevierailu. Ehkä ei viimeinen, sillä molemminpuolin oltiin tapaamiseen erittäin tyytyväisiä. Hankepäällikkö Timo Niskanen piti alkajaisiksi Koskenmäen koulun asuntolassa esityksen hankkeen ja Ylä-Vieksin ajankohtaisista asioista. Meto Kainuu ry ja sen johtokunnan puheenjohtaja Tapani Pääkkönen vastasivat puolestaan Yli-Vieksin metsästäjien Mutterissa järjestetyistä jälkilöylyistä, joissa metsäpeura- ja petoasiat olivat erityisesti pinnalla.

Lehdistökerho