Vieksillä päästiin osallistumaan terveydenhoitajaksi Kajaanin ammattikorkeakoulusta valmistuvan Hannele Partasen Jos välitän -konserttina esitettyyn lopputyöhön. Koskenmäen koulun asuntolan vanhat seinähirret saivat uutta kerrottavaa.

Hannele on itse säveltänyt ja sanoittanut kuullut kappaleet ja hän ne myös itse upeasti lauloi säestäjinään muusikin ammattilaiset Elina Vidgren, Sanna-Kaisa Ruoppa ja Ismo Vänskä. Laulut koskettelivat elämän toivorikkaita ja kaikkein vakavimpiakin puolia.

”Tänään, vain tänään on se päivä, joka merkitsee enemmän kuin eilinen tai huominen.”

Hannele kertoi halunneensa tutkia, kuinka terveyttä voitaisiin edistää tunteisiin vaikuttavan musiikin avulla. Lähtösysäykseksi hän mainitsi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koko maahan laajenevan ATH -tutkimuksen ja siinä havaitun kainuulaisten erityisen pahan sydäntautitilanteen.

Jos välitän

Hannele Partanen & bändi

 

Jos välitän

Jos välitänJos välitänJos välitänJos välitän